Vi er Kunskapstavlan ®. Oversatt fra svensk betyr det bokstavelig talt \'kunnskapskunst\', som er akkurat det vi tilbyr. Vår visjon er å formidle informasjon gjennom design, og skape bærekraftig interiør du kan dra nytte av. Vi formidler kunnskap ved å pakke den inn i klassiske skandinaviske design - og gjøre den til en del av hverdagen din.


Det hele startet i 2016, i barndommen. Vi, Jennie Lindfors og Agneta Norlin, innså at vi hadde de samme målene. Vi hadde tatt en HLR-klasse sammen, men kjempet senere for å huske denne viktige, livreddende kunnskapen. Og så ble vår bestselger i Sverige født - veggkunst som minner deg om de viktige tingene i livet.

Andre samlinger har fulgt siden den gang, hver med kunnskap som felles tema. Vi tror at god kunst fortjener mer enn et øyeblikk - det bør oppmuntre deg til å reflektere, lære og leve i nåtiden.

Alle utskrifter er eksklusive for Kunskapstavlan ® og laget av miljøvennlige materialer. Hver og en bærer Kunskapstavlan ® håndpreget tetning, noe som gjør den unik. Lær mer om vår bærekraftige produksjon.